До дебюту готується китайський мінівен, створений за участю Mercedes: перші фото

Підпишись на нас:

Компанія BYD відносно недавно запустила нову лінійку Dynasty, яка поки що охоплює тільки гібридні автомобілі, що продаються за порівняно низькою ціною. Але скоро її поповнить модель, яка коштуватиме дорого. Йдеться про новий мінівен Dynasty, який вийшов на дорожні випробування в Китаї. Це буде великий автомобіль з якісним оснащенням.

Подробиці

З чуток, ця модель має замінити собою Denza D9. А останній розроблявся за безпосередньої участі Mercedes-Benz. Тому, ймовірно, німецька компанія взяла деяку участь у розробці нового мінівена Dynasty. Той факт, що цей автомобіль може замінити Denza D9, побічно свідчить про те, що його оснастять преміальними опціями. Зазначимо, що компанія BYD поки що не коментує наведену інформацію.

До дебюту готується ще одна китайська новинка, створена за участю Mercedes: перші фото мінівена BYD DYNASTY

Китайська новинка буде справді великим мінівеном. Її довжина точно перевищить 5 метрів, а розмір колісної бази – 3 метри. Автомобіль отримає гібридну установку, характеристики якої поки що не розкриваються. Ймовірно, під капотом новинки розмістять 1,5-літровий турбодвигун, який поєднуватиметься з компактним електромотором.

До дебюту готується ще одна китайська новинка, створена за участю Mercedes: перші фото мінівена BYD DYNASTY

З огляду на те що прототип мінівена вперше вийшов на дорожні випробування, до його презентації залишилося багато часу. Найімовірніше, автомобіль дебютує не раніше, ніж на початку листопада, коли в Китаї відкриється черговий автосалон.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: