Названо терміни початку виробництва Nissan Leaf нового покоління: він відрізнятиметься від попередника

Nissan Leaf 2025 нового покоління може бути запущений у серійне виробництво вже у березні наступного року. Модель третьої генерації випускатиметься на заводі в Сандерленді у Великій Британії. Зараз японський бренд на всю готує потужності підприємства до цього заходу. В даний час з конвеєра цього заводу Nissan сходять Juke та Qashqai (Rogue Sport).

Підпишись на нас:

Наразі підприємство проходить процес електрифікації, включаючи встановлення нового акумулятора на складальній лінії. Виробничі випробування, як повідомляється, розпочнуться у серпні та триватимуть півроку. Це означає, що перші варіанти нового Leaf, що готові до випуску, можуть зійти з конвеєра в березні 2025 року. А продаж машини почнеться в середині року.

Nissan Leaf нового покоління

Поки що про майбутню новинку не дуже багато інформації. Очікується, що в основі автомобіля лежатиме представлений у 2021 році концепт-кар Chill-Out. Крім того, на заводі у Великій Британії випускатимуть ще й електричний Juke. Його продажі мають розпочатися у 2027 році. Щодо самого підприємства в Сандерленді, то воно є дуже важливим для Nissan. Цей завод було засновано ще у 80-х роках. На ньому випускалися такі популярні моделі бренду, як Micra, Primera, Bluebird та інші. Однак тепер, схоже, виробник остаточно вирішив перепрофілювати дані потужності на збирання “зелених” автомобілів. Також компанія планує побудувати тут завод із випуску акумуляторів для нового Leaf. Проте ним керуватиме китайський партнер бренду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: