Jeep Compass нового покоління: інший дизайн, економічний двигун і чудова прохідність

Компанія Jeep має намір поглибити співпрацю з головним концерном Stellantis. Але це рішення призведе до масштабних змін модельного ряду. Так, найближчим часом має вийти Jeep Compass 2025 року нового покоління. При цьому, згідно із заявою глави американської компанії, ця модель збереже свої позашляхові здібності, незважаючи на кардинальне перетворення.

Підпишись на нас:

Майбутній Compass планують створити з нуля. Таке рішення, мабуть, пов’язане з тим, що автомобіль переведуть на одну з версій платформи STLA, розроблену Stellantis. Завдяки цьому американська модель отримає в розпорядження кілька варіантів гібридних установок (включно з “м’якою”). Також це рішення призведе до появи повністю електричного Compass.

Jeep Compass нового покоління: він буде зовсім іншим, але збереже чудову прохідність

Найімовірніше, американська модель збереже свої відносно компактні розміри. Тому вона вийде виключно в 5-місному виконанні. Завдяки використанню платформи STLA в конструкцію американського позашляховика будуть вбудовані протиударні елементи. Крім того, Compass має зберегти деякі дизайнерські риси, притаманні поточним моделям Jeep.

Jeep Compass нового покоління: він буде зовсім іншим, але збереже чудову прохідність

Незважаючи на сказане, американська модель отримає принципово новий інтер’єр з великими цифровими екранами і мінімальною кількістю фізичних клавіш. А в 2025 році американська компанія почне випускати більші машини на платформах Stellantis.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: