Які документи з 18 травня мають бути при водієві

Підпишись на нас:

З 18 травня 2024 року в Україні діє новий Закон про мобілізацію. Тепер військовозобов’язані громадяни мають постійно мати при собі певний перелік документів. Про повний пакет документів розповіли в Кременчуцькому районному ТЦК.

Тепер водії, котрі належать до
військовозобов’язаних та резервістів мають під час поїздки мати з собою не лише посвідчення водія та техпаспорт, а й військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Звісно, що з 18 травня представники поліції та ТЦК будуть перевіряти чи водій оновив свої дані в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Як це перевірити?

Тепер у документи громадян будуть вносити VIN-код, отриманий у ТЦК та СП, витяг, отриманий через ЦНАП, або інформація з реєстру “Оберіг” у додатку “Резерв+”.

Нагадуємо, що з 18 травня 2024 року всі чоловіки в Україні віком від 18 до 60 років мають оновити свої військово-облікові дані у ТЦК. Актуалізувати дані можна будь-яким способом, як через ЦНАП, так і через додаток “Резерв+”.

1 коментар

  1. При водієві має бути тільки посвідчення водія, документ про реєстрацію автомобіля і документ про страхування. Це передбачають правила дорожнього руху. Усе решту до водіння автомобіля не має жодного стосунку

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: