Найбюджетнійший кроссовер Nissan отримав нову версію з економічним двигуном та варіатором

На індійському ринку дебютував кросовер Nissan Magnite 2024 року в новій версії Geza Special Edition. Вартість автомобіля стартує з позначки 300 000 грн в еквіваленті за поточним курсом. Основними конкурентами новинки на місцевому ринку стануть Kia Sonet, Toyota Taisor, Mahindra XUV 3XO і Tata Nexon. Спеціальне видання оснащується тільки 1,0-літровим турбобензиновим мотором і варіатором.

Підпишись на нас:

Японська модель у новому виконанні оснащується:

  • інформаційно-розважальним комплексом із 9-дюймовим сенсорним дисплеєм, що підтримує бездротове підключення Apple CarPlay та Android Auto;
  • аудіосистемою преміум-класу JBL;
  • камерою заднього виду;
  • внутрішнім освітленням;
  • яким можна керувати за допомогою додатка, а також емблемами спецверсії.

Крісла автомобіля мають бежеву оббивку.

Кроссовер Nissan Magnite получил новую версию с более мощным мотором и вариатором за 300 000 грн

Під капотом кросовера встановлено 1,0-літровий бензиновий двигун із турбонаддувом. Він генерує 100 к.с. потужності при 152 Н*м крутного моменту. У тандемі з агрегатом працює варіаторна КПП. У звичайному виконанні кросовера Nissan також пропонує цей мотор із 5-ступінчастою механічною трансмісією, яка збільшує рівень тяги до 160 Н*м. Також до лінійки стандартного паркетника входить 72-сильний бензиновий двигун об’ємом 1,0 літр, який може поєднуватися як з “механікою” на п’ять швидкостей, так і 5-діапазонною автоматичною КПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: