Skoda вперше оновлює кросовер Enyaq: автомобіль помічений під час тестів в Альпах

Підпишись на нас:

Першим електрокаром, який компанія Skoda вивела на ринок, був Enyaq. Тому не дивно, що він готується до оновлення. Прототип фейсліфтингового Skoda Enyaq 2026 року напередодні був помічений фотографами-“шпигунами” на повномасштабних випробуваннях в Альпах. Основну увагу в цьому оновленні буде приділено обладнанню, автономії і технологіям. Його дебют намічений на наступний рік.

Подробиці

Вперше електричний кросовер Skoda Enyaq був представлений в Братиславі в 2020 році. Таким чином, він уже довго присутній на ринку у своєму первозданному вигляді. Тому не дивно, що чеська компанія розпочала його оновлення. Прототип, що потрапив на фото, в передній і задній частинах укритий захисним камуфляжем. Зараз його випробовують на звивистих дорогах Альп. Як правило, тут бренд тестує підвіску і гальма.

Компания Skoda впервые обновляет кроссовер Enyaq: автомобиль замечен во время тестов в Альпах

На знімках можна роздивитися деякі оновлення екстер’єру. Паркетник збереже те саме розташування ДХВ і, на перший погляд, дизайн панелі, що захищає решітку радіатора, однак декоративний малюнок повітрозабірника на нижній частині бампера зміниться.

Позаду поліпшення обмежені лініями бампера. Усередині автомобіля поки що встановлено тимчасовий сенсорний екран, на якому відображаються показання датчиків, розміщених на колесах. При цьому очікується, що дисплей мультимедіа буде таким самим великим, як у останніх Octavia і Kodiaq. “Родзинкою” цього оновлення стане значне збільшення автономності за рахунок встановлення акумуляторів більшої ємності. Але точні характеристики поки що не розголошуються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: