Як проста шумоізоляція шкодить автомобілю: знижується навіть безпека

Багато автовласників намагаються модернізувати свої транспортні засоби. Часто вони вдаються до виконання не найкращих рішень. Так, власник профільного автосервісу розповів, як встановлення додаткової шумоізоляції в машину може її пошкодити. Незважаючи на те, що від цього підвищується комфорт у салоні, в деяких ситуаціях можлива поява зайвих незручностей.

Підпишись на нас:

Під час встановлення шумоізоляції потрібно повністю розібрати салон автомобіля. Найменша помилка під час подальшої збірки загрожує виходом з ладу низки систем. Крім того, шумоізоляція збільшує масу транспортного засобу. Це призводить до того, що у дверей багажного відділення може перестати спрацьовувати автоматичне відкривання. Решта дверей можуть значно просісти, через що втрачається герметичність ущільнень. Загалом маса машини стане більшою, що призведе до підвищення витрати палива, збільшиться гальмівний шлях, погіршиться керованість.

До інших складнощів експерт відніс особливості встановлення шумоізоляції. Якщо будуть перекриті дренажні отвори всередині кузова і дверей, ймовірна поява корозії через порушення вентиляції. Часто також виникають ситуації після встановлення шумоізоляції моторного відсіку, коли клімат-контроль, медіасистема і приладова панель починають давати збої. Перед прийняттям такого рішення варто добре зважити всі за і проти, щоб надалі це не привело до великої кількості складнощів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: