Танк-черепаха для розмінування: армія РФ використовує особливий спецтранспорт

Підпишись на нас:

Росіяни щодня удосконалюють свою техніку, щоб мати перевагу на полі бою. Інколи їм це вдається, а інколи експерименти виглядають доволі кумедно.

Ворог вже неодноразово демонстрував на полі бою свої танки-черепахи, але вони викликали лише скептицизм. Однак днями на фронті було помічено один танк на базі 41-тонного чотиримісного Т-62, що отримав більш досконале бронювання.

Техніку помітили в розпорядженні 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії російської армії, котрий здолав мінні поля під Мар’їнкою та витримав “10 прямих ударів”. Однак танк не залишився вцілілим дотепер, адже його таки підірвали ЗСУ під Мар’їнкою.

Щодо самої конструкції, то танк-черепаха обладнано додатковою металевою бронею проти дронів, котру прилаштовано поверх техніки. Попереду танка розташовані валики для підривання мін. На танку відсутня гармата, можливо, з всією вежею, адже техніка призначена для розмінування.

Нагадаємо, що росіяни все частіше показують укріплення, котрим вони намагаються вберегти свої танки від пильного ока ЗСУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: