У нового бюджетного кросовера Chery випробували безпекові показники: отримані результати здивують навіть скептиків

Кросовер Chery Tiggo 8 Pro Max 2024 року пройшов краш-тест за системою ANCAP. У результаті автомобіль зміг заробити максимальний п'ятизірковий рейтинг. Трирядний паркетник був протестований відповідно до останніх протоколів Австралійської програми оцінки нових машин на 2023-2025 роки. Поряд із ним випробування пройшов і Tank 500. Йому також дісталася максимальна оцінка.

Підпишись на нас:

У той час як Tank 500 було піддано повному набору тестів на безпеку, рейтинг Tiggo 8 Pro Max багато в чому ґрунтувався на вже випробуваному, тісно пов’язаному з ним торішнім результатом побратима Tiggo 7 Pro. Проте, кросоверу довелося пройти додаткові дослідження щодо захисту пішоходів. У 2023 році Tiggo 7 Pro отримав:

  • 88 відсотків за безпеку дорослих пасажирів;
  • 77 відсотків – за дітей;
  • 72 відсотки – за вразливих учасників дорожнього руху;
  • 86 відсотків – за технологію запобігання зіткненням Safety Assist.

Кросовер Chery Tiggo 8 Pro Max випробували на безпеку: отримані результати здивують навіть скептиків

Показник захисту вразливих учасників цього тестування, яке оцінює, наскільки добре автомобіль захищає пішоходів і велосипедистів під час ДТП, та чи може він запобігти зіткненню з ними, а також мотоциклістами, у “китайця” лише на 2 відсоткові пункти вищий за мінімум, необхідний для отримання 5 зірок. Однак модель виправдала себе, набравши бали за функціональність відкривання дверей і вікон під час занурення у воду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: