Hyundai може відродити старий позашляховик за допомогою Santa Fe: показаний несподіваний дизайн кросовера

Раніше в Мережі з'являлася інформація, що Hyundai може відродити позашляховик Galloper. Ця брутальна модель випускалася з 1991 по 2003 роки, а в її основі лежав Mitsubishi Pajero першого покоління. Але після дебюту п'ятої генерації Hyundai Santa Fe 2024 року ці чутки зійшли нанівець. Адже дизайн зовнішності кросовера був натхненний Galloper. Але це не завадило незалежному дизайнеру переосмислити модель.

Підпишись на нас:

Відомий 3D-дизайнер Брайн Кім на своїх рендерах показав оригінальний Hyundai Santa Fe SWM. Цей автомобіль має брутальніший вигляд, ніж актуальний кросовер. Для початку зазначимо, що Galloper доволі швидко зміг стати дуже затребуваним у покупців. Лише за рік він потіснив на корейському ринку SsangYong Korando, який у ті роки посідав тут лідируючу позицію.

Hyundai може відродити старий позашляховик Galloper за допомогою Santa Fe? Показано несподіване виконання кросу

Щодо показаного на рендерах проєкту, то при його створенні дизайнер надихався не тільки Galloper, а й Pajero. Йому вдалося привнести ретро-нотки в сучасний вигляд паркетника. Розробники хотіли вийти за рамки оригінального автомобіля, спроектувавши пропорції для 2-дверного короткого кузова. Одночасно з цим вони впровадили в дизайн машини деталі, які підходять для масового виробництва. Команда Брайна Кіма не виключає, що Hyundai придивиться до цього проекту. Адже вихід серійної версії подібного автомобіля, який поєднує спадщину та інновації, розсовує межі дизайну сучасних моделей корейської компанії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: