Що відомо про найпопулярніший вітчизняний автомобіль кінця 90-х Таврія “Нова”

Підпишись на нас:

Рівно 26 років тому в столиці відбулась масштабна виставка автомобілів ЗАЗ. На заході всю увагу було повернуто до нової “Таврії”, котра мала назву “Нова”.

Що відомо про найпопулярніший вітчизняний автомобіль кінця 90-х Таврія “Нова”Автомобіль отримав сотні доопрацювань, міцний кузов та високу шумоізоляцію. Під капотом “Таврії” знаходився двигун з ресурсом до 14 тис.км. На додачу автомобіль отримав нову систему охолодження двигуна, що збільшувала його ефективність. Також вагомі зміни торкнулися підвіски та гальм. Система гальмування отримала вакуумний підсилювач, нові гальмівні колодки та інші модернізовані деталі. “Таврія” отримала нову решітку радіатора, а салон було удосконалено чотириспицевим кермом, сучасною оббивкою, підголовниками задніх сидінь. Машина комплектувалась магнітолою і відповідно двома задніми колонками.

Що відомо про найпопулярніший вітчизняний автомобіль кінця 90-х Таврія “Нова”В автосалонах було представлено дві версії “Таврії”: “Стандарт” і “Люкс”.
“Стандарт” ЗАЗ отримав двигун 1,1 л потужністю 50 к.с. і 1,2 л потужністю 57 к. с. “Люкс” ЗАЗ отримав двигун на 1,3 л потужністю 62 к.с.

Наприкінці 90-х років автомобіль “Нова” став найбільш продаваним автомобілем з сімейства “Таврія”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: