Як виглядає Volkswagen Passat, що проїхав понад 1 млн км

Підпишись на нас:

Більше 50 років, а саме з 1972 року, компанія Volkswagen випускає авто Passat. Так недавно стало відомо, що у Німеччині знаходиться Passat п’ятого покоління, що має на одометрі 1 млн км. Ця модель Volkswagen найбільше користується попитом в українців, що бажають привезти авто із за кордону.

Модель Volkswagen Passat має безліч переваг та довго буде служити своєму власнику, звісно, якщо її вірно експлуатувати. Passat відмінного стану є власністю німця Людвіга Фрюхауфа, що придбав свою машину в 2001 році. Модель шифрується, як В5, тобто п’ятого покоління. Авто має 1,9-літровий турбодизель.


Як виглядає Volkswagen Passat, що проїхав понад 1 млн км

За словами власника, серйозних поломок в авто не було. Головні вузли та агрегати заводські. Звісно, що незначні ремонтні роботи доводилося робити, але це були дрібні поломки, що займали мало часу і коштували небагато.

Як авто може зберігатися в такому ідеальному стані так довго? Звичайно, що левова доля належить якості збірки, але інша частина залежить від того, як власник буде експлуатувати авто. Фрюхауф стверджує, що систематично обслуговував свій Passat, своєчасно здійснював техогляд та міняв мастила.

Сьогодні водіям пропонують Volkswagen Passat 2015 восьмого покоління. Відомо про створення авто нового покоління, який шпигуни помітили на тест-драйві. Ймовірно прихильників Volkswagen Passat чекає приємний сюрприз у 2023 році. За словами анонімних інформаторів, седана більше не існуватиме, буде єдиний тип кузова – універсал. Відомо, що Passat девятого покоління отримає гібридну силову установку та найновіші автотехнології. Нове покоління буде збудовано на платформі MQB Evo. Авто матиме сенсорний дисплей, як у нового Volkswagen Golf.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: