Скинулись на ЗРК деталями: Нідерланди з іншими країнами посилять протиповітряну оборону України

Підпишись на нас:

Нідерланди посилюють всесторонню допомогу Україні, а тому днями стало відомо про нову ініціативу від країни щодо “спільного постачання системи Patriot для України”. Таким чином Нідерланди спільно з партнерами будуть збирати для ЗСУ зенітний ракетний комплекс.

“Нідерланди нададуть основні компоненти та деталі зі своїх запасів та запрошують європейські країни додати компоненти зі своїх власних”, – написало Міністерство оборони Нідерландів.

Скинулись на ЗРК деталями: Нідерланди з іншими країнами посилять протиповітряну оборону УкраїниЗа словами країни-партнера, вони вже знають перелік держав, що доєдналися до ініціативи щодо постачання ЗРК.

“Ми ведемо перемовини з партнерами зі створення системи Patriot, включно з підготовкою українських екіпажів. Завдяки нашій пропозиції та консультаціями з країнами-партнерами, які надають декілька ключових компонентів і боєприпаси, ми можемо надати Україні як мінімум одну повністю працездатну систему у стислі терміни”, — повідомила очільниця оборонного відомства Нідерландів.

 

Наразі низка країн об’єдналась для посилення протиповітряної та протиракетної оборони України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: