Українських далекобійників розшукує Інтерпол: названо причини

Підпишись на нас:

В Україні може початись вантажний колапс, адже через мобілізацію українські водії не повертаються із-за кордону. Багато водіїв міжнародних рейсів почали залишати свої машини перед кордоном та тікати. Таких українців планують прирівнювати до викрадачів. Про це на нещодавньому брифінгу повідомив віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників (АсМАП) Віктор Балін.

Наголосимо, що деякі категорії водіїв отримали дозвіл виїзду за кордон за системою “Шлях”, однак багато не бажають повертатись додому через Закон про мобілізацію.

“Я думаю, що найближчим часом ми розробимо разом із юристами і будемо доводити до водіїв, що вони матимуть не лише проблеми з поліцією, а саме розглядатися ситуація як викрадення автомобіля”, – зауважив віцепрезидент Асоціації міжнародних автоперевізників (АсМАП) Віктор Балін.

Відповідні органи будуть передавати дані про таких втікачів до Інтерполу, щоб громадянина знайшли та доправили до України.

Також віцепрезидент (АсМАП) наголошує, що через такі інциденти може настати колапс експорту та імпорту, що відбуватиметься на економіці країни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: