Dacia оновлює один з найдешевших авто Європи

На четверте червня заплановано старт продажу оновленого електричного хетчбека Dacia Spring 2024 року. Румунська модель, незважаючи на внесені зміни, все ще залишається одним із найдешевших електрокарів ринку Європи. У Великій Британії, наприклад, за нього запросили суму, еквівалентну 12 960 доларів. Навіть Kia Picanto, один із найдешевших автомобілів корейської марки, коштує дорожче.

Підпишись на нас:

Румунська модель виходить із двома електродвигунами на вибір. Стандартно хетчбек комплектується 44-сильним агрегатом, за доплату – 64-сильним. Тому не дивно, що на розгін до 100 км/год автомобіль витрачає щонайменше 13,7 секунди. Запас ходу у румунської новинки також невеликий. Залежно від обраної модифікації, вона проїжджає до 220 або 299 кілометрів.

Dacia Spring

Стандартно хетчбек комплектується 7-дюймовою цифровою панеллю приладів, кондиціонером, круїз-контролем, USB-портом та заднім парктроніком. У більш дорогих модифікаціях стандартний тачскрин замінюється на 10-дюймовий дисплей, а також з’являються електрорегульовані зовнішні дзеркала та зарядний пристрій, до якого можна підключати зовнішнє обладнання.

Dacia Spring

Крім того, Dacia удосконалила деякі з водійських помічників, включаючи системи екстреного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків та пішоходів, утримання у смузі руху та інші. Також румунська компанія запропонувала кілька аксесуарів, один із яких збільшує обсяг багажника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: