BMW збирається випустити свій «найкрасивіший автомобіль за останні 10 років»

Нещодавно компанія BMW розсекретила новий концепт Skytop, який поєднує в собі Z8 та 503 Roadster. Вважається, що ця модель, якщо вона перетвориться на серійний автомобіль, стане заміною для M8. Зараз виробник вивів на дорожні випробування новий BMW Skytop, завдяки чому до мережі потрапили чергові фотографії. Це дводверне купе називають найкрасивішою моделлю баварської марки.

Підпишись на нас:

Відомо, що в рух новинку приводить двигун V8 з подвійним турбонаддувом. Його максимальна віддача досягає 617 л. Баварська новинка відрізняється гладким та місцями хвилеподібним кузовом. Має низьку посадку. Автомобіль досить широкий. Спереду у нього розташовуються тонкі фари, які поєднуються з пропорційними решітками радіатора та великим бампером із трьома повітрозабірниками.

BMW Skytop

Позаду у баварської моделі розташовується скло, яке опускається разом із дахом. Кормова оптика виконана у вигляді тонких ліхтарів. Кузов у ​​концепту пофарбований в оригінальний колір із градієнтом.

Салон у концепту практично повністю обшитий дорогою шкірою. Причому саме в інтер’єрі простежується максимальний зв’язок між Skytop та BMW M8. Зокрема, обидва автомобілі мають однакову панель приладів. Зазначимо, що компанія BMW поки не заявляла про плани перетворити цю модель на серійну машину. З іншого боку, баварська марка приділяє цьому концепту надто багато уваги. Тому не виключено, що BMW може запустити збирання Skytop.

BMW Skytop

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: