Volkswagen збирається випустити свій найдешевший автомобіль: названі точні терміни

Компанія Volkswagen щонайменше 5 останніх років активно працює над розширенням лінійки електрокарів. Чимало зусиль вона витрачає на створення справді дешевих електричних автомобілів. Однак Volkswagen поки що не вдається вирішити кілька завдань, які перешкоджають запуску виробництва подібних автомобілів. Але зараз німецька компанія, мабуть, знайшла спосіб зробити це.

Підпишись на нас:

Volkswagen офіційно заявив, що до 2027 року випустить електрокар вартістю 20 тисяч євро. Це буде найдешевша електрична модель серед тих, що випускає німецька марка. Відомо, що майбутній електрокар буде компактним автомобілем, призначеним для експлуатації в місті. Тобто, він, ймовірно, отримає компактний акумулятор, що забезпечує невеликий запас ходу. Також для майбутньої новинки підготують малопотужний двигун. Але жодних офіційних подробиць щодо цього поки що не надходило.

Volkswagen збирається випустити свій найдешевший автомобіль

Німецька компанія також опублікувала перший тизер майбутнього електрокара. На представленому зображенні видно, що він дійсно відрізняється компактними розмірами та закругленою формою, яка, ймовірно, покращує аеродинаміку кузова.

Volkswagen продовжує працювати над тим, щоб його електрокари були доступними для всіх. Однією з новинок, яка має вирішити це завдання, стане серійний автомобіль, створений на базі концепту ID.2all. Ця модель надійде у продаж ближче до кінця 2025 року.

Volkswagen ID.2all

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: