В Канаді створюють унікальний військовий арктичний всюдихід

Zeal Motor Inc., виробник відомого FAT TRUCK®, оголошує про офіційний запуск свого нового підрозділу FAT TRUCK® DEFENSE, який займається підтримкою оборонного сектора. Ця ініціатива знаменує собою значне розширення прихильності Zeal Motor до інноваційних рішень мобільності в різних складних середовищах, включаючи енергетичну інфраструктуру, розвідку корисних копалин, пошуково-рятувальні операції та військові операції.

Підпишись на нас:

Створення підрозділу FAT TRUCK® DEFENSE обумовлено двома основними цілями: підвищення можливостей мобільності в арктичних умовах за допомогою моделей, спеціально налаштованих для логістики вантажів, транспортування персоналу та пошуково-рятувальних операцій; і зміцнення ексклюзивного партнерства з провідним постачальником оборонної продукції Rheinmetall Canada. Ця співпраця інтегрує передову технологію автономних транспортних засобів Rheinmetall у сімейство безпілотних наземних систем Mission Master (UGS) на основі платформи FAT TRUCK®.

Максим О’Шонесі, президент Zeal Motor, прокоментував, що FAT TRUCK® був випробуваний в Арктиці, де він показав виняткові результати за низьких температур до -46°C. Здатний рухатися зі швидкістю 40 км/год по суші в Арктиці та 5 км/год по воді, а також підніматися на круті крижані пагорби та вертикальні стіни, FAT TRUCK® відповідає суворим стандартам безпеки та додає чудові можливості для готовності до експлуатації.

Прагнення Zeal Motor Defense — підтримати ринок оборонної техніки за допомогою інноваційних мобільних рішень. Створюючи нову фабрику, щоб задовольнити зростаючий попит, компанія прагне забезпечити оперативну підтримку для своїх продуктів і користувачів на місцях. Створення спеціального оборонного підрозділу узгоджується зі стратегічним планом щодо подальшого розвитку інноваційних рішень для позашляховиків і розширення виробничих потужностей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: