Geely готує унікальний для себе автомобіль, але зі знайомим дизайном

Кілька місяців тому з'явилася інформація про те, що компанія Geely розробляє новий Lynk&Co Zero 2025 року. Пізніше китайський виробник опублікував фотографії цієї моделі, які доволі докладно розкривають екстер'єр. Тепер у Мережу потрапили знімки інтер'єру. Вони показують, що всередині електрокар мало схожий на інші автомобілі марки Lynk&Co.

Підпишись на нас:

Новий Zero, судячи з представленої інформації, буде багато в чому унікальним автомобілем. Так, всередині китайська модель абсолютно не схожа на Lynk&Co 07. Це несподіване рішення, враховуючи, що більшість виробників уніфікують випущені автомобілі. У китайської новинки в салоні передбачається великий тачскрін, діагональ якого, ймовірно, досягає 15 дюймів. За рульовим колесом розташовується компактний екран приладової панелі.

Geely готує унікальний для себе автомобіль, але зі знайомим дизайном - фото кузова і салону Lynk&Co Zero

Найімовірніше, всю інформацію про стан автомобіля і поточну швидкість виводитиме великий проекційний дисплей. Тобто цифрова панель приладів у Zero виконуватиме другорядні функції. На кермовому колесі розташовується мало фізичних клавіш. Тому, можливо, управління основними системами ведеться через сенсорний екран і голосові команди.

Подробиці про технічне оснащення Zero поки що не надходили. Відомо, що його довжина перевищить 5 метрів, розмір колісної бази – 3 метри. З чуток, автомобіль вийде з повним приводом, реалізованим за допомогою двох електромоторів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: