Автомобіль Acura NSX, який 20 років пролежав в річці, продали за $8500

Підпишись на нас:

На вторинному ринку часто буває дуже нелогічним в плані ціни продажу автомобіля. Наприклад, там була продала Acura NSX першого покоління, яку знайдений на дні річки через 20 років і її нібито продали за 8500 доларів.

Подробиці

Сказати, що ця машина прожила нелегке життя – це м’яко кажучи. За словами Бекки Ніколь Джонсон, ентузіастки, яка відвідала звалище LSX Salvage, що продає автомобіль, і опублікувала цю історію у Facebook, NSX знайшли випадково в 2019 році, коли водолази шукали автомобіль, причетний до іншого злочину.

Acura NSX

Після того, як його витягли з води, виявилося, що автомобіль зник безвісти в 90-х, коли його викрали. Це захоплююча історія, але в результаті машина, про яку навіть продавець сказав, що вона пройшла ту межу, коли її було вигідно відновлювати.

На додаток до загального стану, двигун відсутній, вікна розбиті, інтер’єр став «дуже сучасним та екологічно чистим» :), задня полиця заповнена брудом, передня стійка виглядає по суті відсутня і передні гальмівні супорти перетворилися на пил. Однак на одометрі показані лише 39 000 миль (62 764 км).

Незважаючи на все вище описане – почалися шалені торги. Спочатку авто було виставлено на продаж за 6000 доларів і як повідомляється, його продали за 8500 доларів. Мало того, автомобіль нібито був проданий комусь у Меріленді, хто намагатиметься його відновити.

Acura NSX Acura NSX

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: