Опубліковано нові фото оновленого Kia Carens: 7-місний «бюджетник» розкривається до дебюту

Прототип рестайлінгового кроссвена Kia Carens 2025 року вперше був помічений на випробуваннях на території Індії. До цього автомобіль випробовували тільки у себе на батьківщині в Південній Кореї. Поява машини в Індії свідчить про те, що вже скоро вона офіційно дебютує в цій країні. При цьому кузов оновленого кроссвена, як і раніше, ховається під камуфляжним захистом.

Підпишись на нас:

Цього разу в об’єктиви камер фотографів-«шпигунів» потрапила тільки задня частина машини. Незважаючи на наявність камуфляжу, кормові ліхтарі виявилися неприкритими. Тому можна роздивитися їхній оновлений дизайн. На попередньому тестовому мулі, поміченому в Кореї, вони були увімкнені, демонструючи новий світлодіодний малюнок. З інших змін очікується встановлення оновлених бамперів, інших легкосплавних дисків та переглянутої головної оптики. Також кросвен оснастять новою решіткою радіатора.

Найімовірніше, рестайлінгова версія моделі отримає низку додаткового функціоналу, включно з технологією безпеки ADAS. А ось у моторній лінійці змін не очікується. Автомобіль запропонують із колишніми бензиновими і дизельними агрегатами, а також широким набором коробок передач. При цьому вже відомо, що зараз у розробці перебуває повністю електрична версія моделі. Її офіційний дебют намічений на другу половину наступного року. Ймовірно, машині дістануться такі ж акумулятор і двигун, що і майбутній Creta EV.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: