Альтернатива Tiguan готується до зміни поколінь: оновлений Volkswagen T-Roc помітили на тестах в Альпах

Актуальний Volkswagen T-Roc був найбільш продаваним автомобілем у Європі минулого року. Тому до оновлення кросовера виробник ставиться дуже трепетно. Напередодні друге покоління Volkswagen T-Roc 2025 року було помічено під час тестових випробувань в Альпах. Автомобіль має маскування в передній частині, яке приховує більш тонку решітку радіатора.

Підпишись на нас:

Однак загалом виконання кузова паркетника дуже схоже на актуальну модель. Уперше нову генерацію кросовера помітили ще в лютому. Наразі автомобіль випробовують на крутих схилах Альп, де на крутих підйомах і численних поворотах тестують ефективність гальмування прототипу. Як і очікувалося, на машину встановлено фальшиву решітку радіатора, яка приховує реальний дизайн цього елемента. Характерні лінії над колісними арками були перенесені, а С-подібна стійка тепер має крихітний вигин.

Альтернатива Tiguan готується до зміни поколінь: оновлений Volkswagen T-Roc помітили на тестах в Альпах

Очікується, що у серійної моделі задні ліхтарі будуть з’єднані смугою з підсвічуванням. Крім того, після оновлення з лінійки автомобіля зникне кабріолет. Найімовірніше, моторна гамма машини буде схожа на ту, що використовується в актуальному кросовері. У цьому разі покупці обиратимуть між 1,0-літровим 3-циліндровим двигуном на 109 к. с., 1,5-літровим 4-циліндровим агрегатом на 148 к. с. і 2,0-літровим дизелем із повним приводом на 187 к. с. При цьому очікується додавання гібрида з підзарядкою від акумулятора. Запуск оновленої німецької моделі намічений на середину наступного року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: