26-річний автобус Ford став будинком на колесах для молодої родини

Підпишись на нас:

Одна молода пара взяла за основу старий маршрутний автобус Ford E-350 Econoline 1997 року випуску та подарувала йому нове життя, побудувавши чудовий мобільний будинок для своєї зростаючої родини.

Подробиці

Ліжко навпроти кухні незабаром буде виконувати другу функцію, оскільки подружжя чекають первістка. На даний момент під ним є додаткове місце для зберігання, але незабаром воно перетвориться на тимчасове ліжечко для новонародженого.

Біля підніжжя є стінка, яка служать шафою. Ванна кімната розташована в передній частині автобуса з невеликою душовою кабіною з лійкою та компостним туалетом.

На кухні є довга бетонна стійка з глибокою раковиною, яку подружжя придбало ще до покупки маршрутного автобуса. Під ним є достатньо місця для зберігання посуду, кухонного обладнання, їжі та іншого, а також великий висувний холодильник. Молоді люди врятували стару піч із чотирма конфорками з іншого кемпера, яка стоїть над висувним ящиком для зберігання кухонних речей.

Джерелом розваги пари є проектор, розташований над ліжком, який підключається до ноутбука. Задня сторона банера, що рекламує фінансову допомогу коледжу, служить екраном, який відкочується, коли він не використовується. Автобус оснащений пропаном і сонячними панелями потужністю 1500 Вт. В Ford встроїли резервуар для прісної води на 55 галонів і резервуар для каналізації на 6 галонів під раковиною.

В будь якому випадку у пари чудовий початок великої пригоди, яка називається життям, навіть якщо незабаром у кемпері стане ще тісніше.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: