ТОП 5 надійних авто, які продаються в Україні до $8000

Підпишись на нас:

Купівля автомобіля «з рук» – це своєрідна рулетка, в якій можна виграти, так і нарватися на ряд неприємних моментів. Тим більше, не всі легко орієнтуються в цінах і стані транспортного засобу, тому можна придбати відвертий автохлам за вартістю нормальної машини. Це, у свою чергу, може призвести до серйозних фінансових витрат, оскільки ремонт потрібно буде проводити постійно. Хоча є можливість скористатися рекомендаціями експертів. Ось рейтинг з п’яти моделей за ціною $8000, які точно не розчарує.

Volkswagen Golf

Так, варто звернути увагу на Volkswagen Golf п’ятої генерації. Незважаючи на свій «вік» автомобіль має непогане оснащення і досить привабливу зовнішність. Крім цього, в арсеналі моделі значаться ресурсні двигуни, досить міцна підвіска та міцний кузов. Хоча останній таки варто регулярно обробляти спеціальними засобами для запобігання корозії.

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Присутність у рейтингу Chevrolet Cruze цілком зрозуміла. Справа в тому, що це справді надійна і безпроблемна модель, яка вважається однією з найкращих «робочих конячок». Незважаючи на те, що йдеться про версію 2012-2016 років, тут пропонується необхідне обладнання для комфортного управління. У технічному плані особливо рекомендується звернути увагу на модифікації з 1,6-літровим мотором та «автоматом» у зв’язці.

Kia Rio

Kia Rio

Порівняно з попередньою моделлю Kia Rio має схожі характеристики, крім деяких нюансів. Перед покупкою необхідно ретельно перевірити історію авто, виключивши варіанти після служби в таксі, оскільки це призведе до незапланованих витрат, оскільки буде потрібно терміновий ремонт більшості ключових вузлів. За $8000 на «вторинці» можна придбати модель третьої генерації без рестайлінгу.

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer

Крім надійної механіки, Mitsubishi Lancer десятої генерації може похвалитися високою ліквідністю. До явних переваг авто варто віднести доступний цінник в обслуговуванні, міцну підвіску та міцний кузов, а також непоганий пакет опцій комфорту та безпеки, хоча сучасного обладнання тут небагато. Тим не менш, при належному догляді модель не завдасть особливих проблем.

Skoda Rapid

Skoda Rapid

Маючи міцний кузов та ресурсні двигуни, Skoda Rapid прослужить довго, не вимагаючи серйозних вкладень. Хоча регулярні ТО все ж таки проходити варто, щоб виключити можливі несправності ключових вузлів. Крім цього, модель має досить приємну зовнішність, непоганий рівень оснащення і цілком комфортний салон. За вказану вище суму можна купити авто 2012-2017 років.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: