Представлено оновлені седан і універсал BMW 5-Series з кількома новими двигунами

Модель BMW 5-Series 2025 року пішла по стопах 3-Series і також отримала оновлення. Виробник розширив асортимент седана й універсала завдяки новим, ефективнішим опціям, включно з потужним PHEV із великим запасом ходу. Оскільки автомобіль не так давно зазнав серйозної модернізації, його дизайн екстер'єру та інтер'єру компанія чіпати не стала.

Підпишись на нас:

Головні зміни торкнулися моторної лінійки 5-Series. Базова версія універсала 520d, яка оснащується 2,0-літровим чотирициліндровим дизелем з технологією MHEV потужністю 197 к.с., досі була доступна із заднім приводом. Тепер цей агрегат також можна укомплектувати повнопривідною системою. У модифікації 540d седан і універсал приводяться в рух 3,0-літровим шестициліндровим мотором, що також працює на «важкому» паливі. Він розвиває 303 к.с., завдяки чому автомобіль розганяється до «сотні» лише за 5,2 сек.

Представлено оновлені на 2025 рік седан і універсал BMW 5-Series з кількома новими моторами

Крім того, асортимент німецької моделі розширився за рахунок гібридної варіації 530e. В її основі лежить 2,0-літровий бензиновий агрегат. Він поєднується з електромотором, інтегрованим у 8-діапазонну коробку-«автомат». Потужність цієї системи становить 299 к.с. Привід може бути як передній, так і повний. Максимально на електриці німецька модель може проїхати до 94 км. Нові версії з’являться у дилерів уже влітку. Вартість седана стартує з позначки 60 050 євро, а універсала – з 65 200 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: