Через відмову Volkswagen Renault змушений звертатися до китайських виробників для створення дешевих автомобілів

Компанії Volkswagen і Renault ще торік оголосили про початок переговорів, у рамках якого вони планували досягти угоди про створення спільних електрокарів. Виробники мали намір розробити лінійку бюджетних автомобілів. Але нещодавно Volkswagen вийшов з переговорів. У підсумку Renault доводиться шукати допомоги у китайських компаній.

Підпишись на нас:

Французький виробник змушений піти на такий крок, оскільки він планує до 2026 року випустити новий електричний Twingo. Згідно з інформацією, що надходить, це буде революційний електрокар вартістю менше 20 тисяч євро. Про те, що французька компанія почала пошуки стратегічного партнера в Китаї, офіційно підтвердили її представники. При поки немає ніяких даних про те, з яким виробником Renault веде переговори.

Через рішення Volkswagen Renault змушений звертатися до Китаю для створення дешевих автомобілів

При цьому французька компанія, ймовірно, буде форсувати події. Річ у тім, що вона раніше оголосила про плани випустити новий Twingo саме до 2026 року. Тобто у неї залишилося мало часу для того, щоб завершити розробку автомобіля. Китайські виробники, своєю чергою, неодноразово доводили свою здатність створювати нові електрокари в максимально короткі терміни.

Через рішення Volkswagen Renault змушений звертатися до Китаю для створення дешевих автомобілів

Представники Renault наголосили, що майбутній Twingo розроблятимуть у Франції. Його виробництво також запустять на території Європи. Тобто майбутній Twingo збереже домашню «прописку».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: