Як в Україні пройшов найграндіозніший Міжнародний автосалон

Підпишись на нас:

У травні 2004 року в столиці відбулась одна з найграндіозніших на той час виставок транспортних засобів. Київський Міжнародний автосалон SIA’2004 прийняв представників 687 компаній із 32 країн світу. Подія відбулася на «Експоцентрі України», де було зібрано 11 павільйонів та відкритих майданчиків площею 55 тис. кв. м. На виставці було показано чимало вантажівок, автобусів та спецтехніки.

Серед екземплярів техніки можна було побачити сідловий тягач КВ-400 “Володимир” від кременчуцького виробника, що мав дизель Deutz 408 к. с.

Як в Україні пройшов найграндіозніший Міжнародний автосалонВід Львівського автозаводу було презентовано міський низькопольник CityLAZ А183 із салоном на 100 місць та дизельним двигуном Deutz потужністю 265 к. с.

Як в Україні пройшов найграндіозніший Міжнародний автосалонКомпанія “Богдан” показала аудиторії велику палітру громадських транспортних засобів, наприклад, модернізований міський автобус середньої місткості А-144.2 на 80 місць та міжміський автобус А-145 підвищеної комфортабельності із салоном на 39 місць.

Як в Україні пройшов найграндіозніший Міжнародний автосалонТакож автобусами похизувався і інший український виробник – Бориспільський автозавод. Компанія показала 70-місний автобус БАЗ-А411.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: