Найкращий кросовер 2024 року від бренду Kia з’явиться в Україні

Підпишись на нас:

В Україні очікують на появу нового кросовера від бренду Kia. Автомобіль Kia EV9 буде представлено в електричній модифікації, що стане значущою подією для компанії. Електрокросовер Kia EV9 став флагманською моделлю бренду, а експерти назвали автомобіль кращим авто року у світі.

Найкращий кросовер 2024 року від бренду Kia з'явиться в УкраїніДовжина автомобіля становить 5 метрів, а його українська модернізація буде запропонована на 6 місць. Салон кросовера отримав два дисплеї, а за доплату доступні камери замість дзеркал із моніторами.

Найкращий кросовер 2024 року від бренду Kia з'явиться в Україні

Кросовер Kia EV9 з трьома рядами крісел отримає багажник на 333 л, з двома рядами крісел отримає багажник на 828 л, а модель з одним рядом крісел отримає об’єм багажника на 2393 л.

Під капотом електрокросовера буде знаходитись 384-сильна повнопривідна силова установка, що за 5,3 секунди набирає “сотку”. Максимальна швидкість електрокросовера складає 200 км/год. Запас ходу автомобіля із батареєю на 99,8 кВт∙год становить 505 км.

Найкращий кросовер 2024 року від бренду Kia з'явиться в Україні

Преміум комплектація електричного кросовера Kia EV9 отримає двозонний клімат-контроль, проекцію на лобове скло, камери кругового огляду (з моніторингом “сліпих” зон), сканер відбитків пальців, систему напівавтономного руху, підігрів та вентиляцію крісел, електроприводом керма, сидіння двох рядів та дверей багажника. Коштувати такий Kia EV9 Luxury буде 3 155 040 гривень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: