Український спецназ завдав ударів по колонам з технікою армії РФ в Сирії

Видання Kyiv Post опублікувало ексклюзивні кадри, на яких видно, як український спецназ разом із бойовиками сирійської опозиції атакує позиції російських військ на Голанських висотах у Сирії.

Підпишись на нас:

На відео зафіксовано, як український підрозділ «Хімік» обстрілює російські блокпости, опорні пункти, піші патрулі та військові колони.

За словами джерела в Головному управлінні розвідки України (ГУР), ці скоординовані удари тривають з початку року, що суттєво вплинуло на російську військову присутність у регіоні. ГУР повідомляє, що ці операції успішно вразили численні російські військові об’єкти під так званими «Збройними силами РФ в Сирійській Арабській Республіці».

Російська інтервенція в Сирії почалася в 2015 році для підтримки режиму президента Башара Асада. Це призвело до постійної дислокації російських військ на території країни. Однак з осені минулого року Москва передислокувала частину сил і техніки з Сирії на українське поле бою, що потенційно послабило їхні оборонні позиції в Сирії.

Незважаючи на ці передислокації, Росія створила численні центри вербування в Сирії для залучення сирійських найманців до війни в Україні. Попередні звіти також висвітлювали українські сили спеціального призначення, які діють у Судані проти інтересів Росії, демонструючи ширші стратегічні операції України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: