Топ 3 надійних авто за відгуками водіїв

Підпишись на нас:

Для всіх водіїв найважливішою характеристикою їх автівки є надійність. Не зважаючи на вік, ціну та пробіг машини, всі водії бажають її менше ремонтувати. Так, також важливими в авто є комфорт і безпека, проте надійність їм передує.

Звісно, що дати 100% відповідь на питання щодо надійності авто неможливо, проте ми проаналізували машини, що були найменше критиковані своїми власниками.

Honda CR-V

Honda CR-V посідає перше місце по своїй надійності. У світі ця модель вважається найнадійнішою серед кросоверів. Але не лише однією надійністю популярна модель, однією з переваг також виступає прохідність по бездоріжжю.

Топ 3 найнадійніших авто за відгуками водіїв
Авто є як з механічною, так і автоматичною коробкою передач. Водії можуть обрати 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 150 кінських сил, 2,4-літровий потужністю 166 кінських сил або 2,2-літровий дизельний двигун потужністю 150 кінських сил.
Авто має сучасний інтер’єр, комфортний салон та зручну панель керування.

Toyota Camry

Ще один лідер серед надійності, що обзавівся прихильниками по всьому світу. Camry п’ятого покоління обирають всі, хто хоче мати надійного залізного друга без зайвих витрат.

Топ 3 найнадійніших авто за відгуками водіїв
Авто має дуже добру енергоємну підвіску, що зберігає комфорт навіть на вибоїстих дорогах. Серед всіх двигунів найпопулярнішим є 2,4-літровий двигун потужністю 152 кінські сили. Якщо водій ставитиметься до машини належним чином, то на одометрі авто може буде показник 1 мільйон кілометрів. Звісно, стати власником даної моделі є дуже складно. Нові авто розкуповуються швидко, а з підтриманими авто їх власники не бажають розлучатися.

Volvo S80

Здавалося б простий європейський автомобіль, що в деяких характеристиках поступається своїм німецьким колегам, проте є в рейтингу найнадійніших машин. Автомобіль є достатньо надійним, комфортним та просторим.

Топ 3 найнадійніших авто за відгуками водіїв
Авто має декілька варіацій двигунів, проте найбільшим попитом користується 2,5-літровий бензиновий двигун потужністю 230 кінських сил або 4,4-літровий потужністю 315 кінських сил.

Надійність транспортного засобу – це не найважливіший, але один з ключових факторів. Тому, щоб заощадити власні кошти та нерви, перед придбанням машини рекомендуємо ретельно ознайомитися з усіма характеристиками бажаної моделі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: