Виробник бронемашин Roshel відкриє новий завод в Україні: інвестують десятки мільйонів доларів у нове виробництво

Канадський виробник бронетехніки Roshel планує інвестувати десятки мільйонів доларів у нове виробництво в Україні.

Підпишись на нас:

В інтерв’ю «Економічній правді» генеральний директор Роман Шимонов підтвердив це рішення, підкресливши, що мета компанії – створити сотні нових робочих місць і забезпечувати як український, так і європейський ринки:

«Україна має міцну інфраструктуру, успадковану від радянської епохи, значна частина якої використовується недостатньо. Є доступна електроенергія, кваліфікована робоча сила, нові виробничі ланцюжки та багато високоосвічених людей. Ми бачимо суттєву різницю при прийомі на роботу українців порівняно з жителями інших регіонів, де немає виробничої культури», – зазначив Шимонов.

У Roshel працюють 200 переселенців з України, і багато з них висловлюють бажання повернутися додому. Шимонов зазначив, що компанія планує працевлаштувати частину цих осіб на новому українському заводі.

Основним продуктом Roshel є бронемашина Senator у кількох конфігураціях, 1140 одиниць уже поставлено до Сил оборони. Ці транспортні засоби Україна отримує шляхом партнерства та прямих закупівель.

В даний час Roshel є одним з найбільших виробників бронетехніки в Канаді, виробляючи різні конфігурації Senator, включаючи APC, ERV, MRAP і Senator Pickup. Ці транспортні засоби призначені для різноманітних застосувань, таких як перевезення вантажів, системи протидії БПЛА та мінометні установки. Крім того, компанія розробляє новий проект 8×8.

Ці інвестиції в Україну спрямовані не лише на розширення виробничих можливостей Roshel, а й на підтримку місцевої економіки, надаючи робочі місця та використовуючи наявну інфраструктуру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: