На перших знімках розкривається дизайн нового Kia EV4: заміна для популярного седана Cerato

Компанія Kia нещодавно представила компактний кросовер EV3. Тепер на черзі дебют ще одного електрокара. Корейський виробник розпочав розробку нового седана Kia EV4 2025 року, який вирізняється компактними розмірами. Незважаючи на те що до офіційної презентації залишилося порівняно мало часу, про корейську модель поки відомо мало.

Підпишись на нас:

У Мережі з’явилися перші фотографії цього седана. Однак і вони не дають жодної інформації про нього. Автомобіль, зображений на них, укритий щільною камуфляжною накидкою, яка не дає роздивитися навіть оптику. Єдине, що видно на фотографіях – це те, що лінія даху у повільно опускається в бік корми. Найімовірніше, зовні EV4 буде схожим на інші електрокари Kia.

Компанія Kia нещодавно представила компактний кросовер EV3. Тепер на черзі дебют ще одного електрокара. Корейський виробник розпочав розробку нового седана Kia EV4 2025 року, який вирізняється компактними розмірами. Незважаючи на те що до офіційної презентації залишилося порівняно мало часу, про корейську модель поки відомо мало. У Мережі з'явилися перші фотографії цього седана. Однак і вони не дають жодної інформації про нього. Автомобіль, зображений на них, укритий щільною камуфляжною накидкою, яка не дає роздивитися навіть оптику. Єдине, що видно на фотографіях - це те, що лінія даху у седана повільно опускається в бік корми. Найімовірніше, зовні EV4 буде схожим на інші електрокари Kia. За своїми габаритами корейська новинка, ймовірно, буде порівнянною з нинішнім K3, який замінив Cerato. Однак, згідно з чутками, EV4 виявиться істотно дорожчим: очікується, що за корейський електроседан запросять 35-50 тисяч доларів залежно від модифікації. Можливо, найдорожча версія буде «зарядженою», з двома електромоторами. За попередніми даними, щонайменше батарею для нового EV4 запозичать у кросовера EV5, представленого на китайському ринку. У седана буде абсолютно плоска підлога і мінімалістичний інтер'єр. Тобто EV4 буде багато в чому уніфікований з іншими електрокарами Kia, а не тільки в дизайні.

За своїми габаритами корейська новинка, ймовірно, буде порівнянною з нинішнім Т3, який замінив Cerato. Однак, згідно з чутками, EV4 виявиться істотно дорожчим: очікується, що за корейський електроседан запросять 35-50 тисяч доларів залежно від модифікації. Можливо, найдорожча версія буде «зарядженою», з двома електромоторами.

За попередніми даними, щонайменше батарею для нового EV4 запозичать у кросовера EV5, представленого на китайському ринку. У седана буде абсолютно плоска підлога і мінімалістичний інтер’єр. Тобто EV4 буде багато в чому уніфікований з іншими електрокарами Kia, а не тільки в дизайні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: