Найбюджетніший кросовер Hyundai в Європі став ще дешевшим: витрачає на кожну «сотню» 5,2 л пального

Модель Hyundai Bayon 2024 року є найдешевшим кросовером корейської компанії на європейському ринку. Цей автомобіль нещодавно пережив оновлення і націлений стати бестселером у своєму сегменті. І у нього є на це всі шанси, оскільки тепер паркетник пропонується зі знижкою, що перевищує 7 тисяч євро. Крім того, він оснащується ефективним гібридним двигуном.

Підпишись на нас:

В результаті оновлення автомобіль злегка змінився зовні. Також були переглянуті його характеристики. Корейська модель пропонується на європейському ринку в трьох комплектаціях: Klass, Maxx і Techno. Придбати із зазначеною вище знижкою можна середній варіант виконання. У ньому паркетник оснащується LED-оптикою, 16-дюймовим «литвом», двома 10,25-дюймовими дисплеями, клімат-контролем, мультикермом зі шкіряним обплетенням, центральним замком з ДК, моніторингом «сліпих» зон, задніми паркувальними датчиками і камерою, системою контролю смуги руху та іншими опціями.

Найбюджетніший кросовер Hyundai в Європі став ще дешевшим: новий Bayon коштує менше ніж 900 000 грн

Під капотом «корейця» встановлено 1,0-літровий 3-циліндровий бензиновий двигун, доповнений 48-вольтовою технологією MHEV. Він розвиває 100 к.с. потужності при 172 Н*м крутного моменту. У тандемі з агрегатом працюють 7-діапазонний «робот» із подвійним зчепленням і передній привід. Автомобіль досягає 100 км/год за 12,4 сек, витрачаючи на кожну «сотню» близько 5,2 літрів пального. Кросовер у модифікації Maxx став дешевшим на 7 170 євро. Тепер його вартість становить 20 385 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: