Бійці НГУ зненацька захопили російський танк Т-72Б3М із засобами РЕБ

Підпишись на нас:

Українські захисники викрали російський танк Т-72Б3М прямо з-під носа окупантів. Техніка стояла на Донеччині густо обвішана засобами радіоелектронної боротьби (РЕБ), довкола танку перебували окупанти, однак це не залякало українців.

З-під носа окупантів: бійці НГУ викрали російський танк Т-72Б3М із засобами РЕБ

Бійці 12 бригади Національної гвардії (НГУ) планували операцію декілька днів та викрали машину під свистом артилерійських ударів ворога. Танк примітили на полі бою під Тернами у Донецькій області, а самі події розгортались з 3 по 5 квітня 2024 року.

Наразі техніку оновили, пофарбували та приєднали до лав ЗСУ. Цікаво, що на танку Т-72Б3М було безліч засобів РЕБ для захисту від українських FPV-дронів. Саме тому для своїх техніка малу назву “Цар-танк” або “танк-РЕБ”.

У спецоперації брали участь двоє військових з позивним “Тенор” і “Байдар”. Вони оглянули танк, розплутали його від колючого дроту та перевірили територію до місця призначення. Коли танк зрушив з місця, то окупанти подумали, що вони наступають і почали вести артилерійський обстріл в українську сторону. Але це не завадило нашим бійцям дійти до пункту призначення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: