Українське підприємство передало ДСНС партію спецтехніки

Підпишись на нас:

Українські рятувальники отримали від українського підприємства «Пожмашина» багато нової техніки. Загалом автопарк ДСНС поповнився на партію пожежних автоцистерн важкого типу.

Українське підприємство передало ДСНС партію спецтехніки

Автоцистерни виготовлені на потужних тривісних шасі Ford Trucks 3542 (6х4), котрі мають гарну прохідність в умовах стихійної непогоди, наприклад, польовому бруду, снігу та ожеледиці.

Українське підприємство передало ДСНС партію спецтехніки

Автоцистерна АЦ-8-50 (3542)-508F може перевозити до 8000 л води. Для роботи виклристовуєтся пожежний насос продуктивністю 50 л на секунду з напором 170 м (17 бар).

Габаритні розміри автоцистерни:

  • довжина 10,0 м;
  • ширина – 2,60 м(
  • висота – 3,40 м;
  • маса – 29 т.

Автоцистерна має дворядні кабіни на 5+1 місць бойового розрахунку. Машини комплектуються аварійно-рятувальним комбінованим інструментом (гідравлічним розтисканням, різаком, домкратом, пневмоподушками та ін.). Можливе встановлення освітлювальної щогли з висотою підйому 6 м, комплекту дихальних апаратів, системи GPS-навігації та відеореєстратора. Машини можуть комплектуватися освітлювальною щоглою з висотою підйому 6 м, комплектом дихальних апаратів, системою GPS-навігації та відеореєстратором.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: