Експерти розповіли, що робити, щоб автомобіль не «закипів»

Підпишись на нас:

Спека змушує транспортні засоби працювати в посиленому режимі та, на жаль, зношує деякі системи. Саме тому в цю пору потрібно ретельно спостерігати за станом свого автомобіля, щоб він не закипів.

В будь-якого сучасного силового агрегату система охолодження є традиційно слабким місцем. Однак будь-які проблеми можна попередити, а тому рекомендуємо слідкувати за станом наступних речей.

Антифриз. Уважно стежте за рівнем охолоджувальної рідини. Зазвичай її замінюють раз у три-чотири місяці, якщо це відбувається частіше, тоді треба шукати місце протічки.

Протічки. Сухі сліди патьоків говорять про те, що при працюючому двигуні тут може протікати антифриз. Якщо ви знайшли підтвердження цьому – одразу зверніться в сервісний центр.

Гумові шланги і пластикові патрубки. Оглядайте стан цих елементів, адже термін служби цих деталей для кожної моделі авто різний. А для того, щоб ці деталі не підвели вас у дорозі, бажано замінити їх завчасно.

Електрообладнання. Електрика в автомобілі доволі ненадійна штука, котра може підвести в будь-який момент. Тому треба переконуватись, що її датчики, дроти та роз’єми протягом минулої зими не заливало солоним брудом, водою, антифризом та оливою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: