У Hyundai з’явиться дешевий кросовер, який проїде понад 300 км без АЗС

До кінця 2024 року компанія Hyundai представить новий компактний електрокар. Цей автомобіль вирізнятиметься доступним цінником і стане прямим конкурентом Dacia Spring. Поки що новинка не має офіційної назви, вона відома всередині компанії під кодовою назвою AX EV. Передбачається, що фінальне ім'я «зеленої» моделі буде Inster, а її дальність ходу перевищить 300 км.

Підпишись на нас:

В основі нового електрокара лежить модель Hyundai Casper, яка належить до А-класу і призначена для ринків, що розвиваються. Уже підтверджено, що запуск автомобіля відбудеться до кінця року, імовірно, в грудні. А ось назву новинки оголосять 29 червня. Автомобіль буде виділятися скромними габаритними розмірами. Його довжина становитиме менше чотирьох метрів. Але вирішальним фактором у просуванні машини стане її ціна.

У Hyundai з'явиться дешевий електрокар із дальністю ходу понад 300 км: фотографії та характеристики новинки

Корейська новинка вже кілька разів була помічена під час тестових заїздів. Судячи зі «шпигунських» фотографій, автомобіль буде трохи більшим за Casper. Також у нього буде збільшена колісна база. Завдяки цьому машину зможуть оснастити акумулятором достатньої потужності, щоб забезпечити прийнятні характеристики для моделі, «природним середовищем існування» якої буде місто. Автомобіль буде запропоновано з двома різними акумуляторами і АКБ ємністю від 40 до 50 кВт/год. Автономність новинки становитиме близько 360 км. Очікується, що вартість моделі буде трохи більшою за 20 000 євро.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: