Mercedes, який порушив правила паркування завантажили на евакуатор за допомогою вилкового навантажувача

Підпишись на нас:

Інколи, замість того, щоб возитися зі складним навісним обладнанням, усе, що потрібно, щоб евакуювати незаконно припаркований Mercedes в Китаї – вилковий навантажувач.

Подробиці

Як показує відео, опубліковане в Instagram користувачем @supercar.fails, після того, як було виявлено, що цей Mercedes А-класу був припаркований там, де не слід, його одним швидким рухом підняли на платформу за допомогою вилкового навантажувача. І виходячи з наявності неподалік іншої бортової платформи, операція по завантаженню на цю платформу була невдалою.

Ми щиро здивовані, що маленький вилковий навантажувач зміг підняти та перемістити автомобіль із такою легкістю, майже не виявляючи проблем із підйомом чи балансуванням. Фактично, деякі коментатори допису сумнівалися, що відео взагалі справжнє через цей факт. Проте оператор навантажувача просто під’їхав до автомобіля, засунув під нього свої вила і доставив його до вантажівки. Після цього залишилося лише закріпити автомобіль на платформі та поїхати.

Але яким би акуратним не був цей маневр, нам було б цікаво побачити, чи не пошкодив він днища автомобіля. Якби вилки були достатньо широкі, щоб спиратися на точки домкрата седана, тоді все повинно бути добре. Однак, схоже, це не так, тому на цьому A-класі можуть бути як мінімум пошкоджені бічні пороги.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: