Це буде найдешевше авто Volkswagen: опубліковано перше зображення нового ID.1

Компанія Volkswagen неодноразово наголошувала на своєму бажанні випустити дешевий електрокар. Нещодавно вона вкотре заявила про прихильність цієї ідеї. Ба більше, компанія окреслила для себе терміни виходу нового Volkswagen ID.1 2027 року. Зазначимо, що німецький виробник робив це і раніше. Однак йому довелося переглянути плани розвитку модельного ряду електрокарів.

Підпишись на нас:

Багато в чому це сталося через те, що Volkswagen не знайшов методу, що дає змогу здешевити акумулятори. Саме через їхню високу вартість сучасні електрокари коштують так дорого. Але судячи з інформації, що надходить, Volkswagen вирішив озвучену проблему. Новий ID.1 стане найдешевшим електрокаром німецької марки: за чутками, він коштуватиме не дорожче 20 тисяч євро.

Ймовірно, ця модель збереже загальну стилістику електричних моделей Volkswagen. Найімовірніше, в основу німецької новинки ляже платформа MEB Entry, розрахована на компактні електрокари. Автомобіль вийде з єдиним електромотором, який розмістять спереду. Його максимальна віддача не перевищить 115 к.с. При цьому він отримає малоємний акумулятор, через що запас ходу досягне лише 300 кілометрів.

Повідомляється, що Volkswagen при створенні цієї моделі не стане орієнтуватися на китайські технології. Тобто автомобіль розроблятимуть на території Європи. Причому компанія вже зробила перші кроки в цьому напрямку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: