Компанія Hyundai знову вивела на свій найбільший кросовер Ioniq 9: розсекречено важливу серійну деталь екстер’єру

Тривають тести новітнього Hyundai Ioniq 9 2025 року. Цього разу фотографи-«шпигуни» помітили прототип автомобіля в сонячній Каліфорнії. Опубліковані знімки демонструють нові деталі екстер'єру «електрички», зокрема, переднє підсвічування Pixel DRL. Нагадаємо, Ioniq 9 буде найбільшим кросовером у «зеленій» лінійці корейського бренду.

Підпишись на нас:

Новинка стане уособленням розкоші, простору та передових технологій. Саме тому виробник перейменував модель з Ioniq 7 на Ioniq 9, оскільки це краще відображає статус флагмана. Найімовірніше, перша назва дістанеться трохи компактнішому електрокару. Новинка має встановити нові стандарти продуктивності, комфорту та екологічності. Дебют кросовера відбудеться вже в червні на автосалоні в Пуссані.

Зміна назви залишить місце для інших моделей у стратегії Hyundai щодо лідерства на ринку електрокарів. З моменту дебюту концепту SEVEN уся автомобільна промисловість стала іменувати його Ioniq 7. Навіть сам виробник робив це. Аж до фінальних стадій розробки на прототипах кросовера можна було побачити напис «Ioniq 7» всередині дзеркал заднього виду. Що стосується опублікованих цього разу «шпигунських» фотографій, то машина на них укрита важким камуфляжем. Однак знімки дають змогу роздивитися серійну оптику. Найімовірніше, вона буде розділена на два сегменти: вузьку головну і більш масивні ДХВ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: