Ентузіаст зробив популярний автомобіль Toyota схожим на авто з «Трансформерів»

Підпишись на нас:

Офенце Мфатсо, 26-річний чоловік з Південної Африки, став популярним у соціальних мережах минулого року завдяки своєму унікальному автомобільному творінню, яке він назвав Toyota “Tazzla”.

Подробиці

Ні, він не перетворив Toyota на Tesla. Під цією дивною на вигляд машиною стоїть Tazz – так називали Toyota Corolla E90, яку продавали в Південній Африці.

Журнал Cars Magazine з Південної Африки написав про Мфатсое, розповідаючи про авто та увагу, яку він привернув минулого року. Нетипова конструкція автомобіля стала вірусною. Реакція людей була неоднозначною – багато хто оцінив оригінальність автомобіля, а деякі поціновувачі були більш критичні та все рівно вражені авто.

Використовуючи деталі зі сміття та звичайні предмети домашнього вжитку, Мфатсо зробив зі «скромної» Corolla автомобіль, схожий на ті, що ми бачили в фільмі «Трансформери». Він навіть має двері-метелики, які привертають багато уваги, коли власник виходить з авто.

Цікаво, що Офенце Мфатсо по професії айтішнік, але зараз він завершує короткі курси, де його навчають зварюванню.

Мфатсое сказав, що Tazzla пройшов техогляд і повністю безпечна для водіння, незважаючи на те, що виглядає так, ніби зараз трансформується і почне стріляти з лазерних пістолетів будь-якої секунди.

Переробка цієї Toyota Tazz/Corolla E90 на “Tazzla” є свідченням сили уяви та того, що все можливо, якщо до цього прикластися. Нехай це послужить натхненням для інших мислити нестандартно та використовувати свій творчий потенціал, щоб перетворювати звичайні речі на щось надзвичайне.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: