Повне розчарування: топ-4 неліквідних авто

Підпишись на нас:

Обираючи новий транспортний засіб потрібно зважати не лише на свої бажання та фінансові можливості, а й на ліквідність автомобіля.

Звісно, що навіть авто мрії через декілька років може сильно розчарувати свого власника. Адже при купівлі машини потрібно проаналізувати багато аспектів: ціна, вартістю обслуговування, запчастин, витрата палива тощо.

Саме тому експерти назвали топ-4 машини, котрі з роками будуть лише падати в ціні, а знайти їм іншого власника буде задачкою із зірочкою.

Audi A3 e-tron

Ця модель 2013-2020 років на перший погляд є дуже привабливою. Однак розкішний плагін-гібрид має доволі застарілий функціонал, що з часом взагалі не буде цікавий жодному водієві.

Chevrolet Spark

Придбати автомобіль можна трохи більше ніж 13 000$. Така ціна є доволі привабливою, а тому водії швидко купують авто і навіть не підозрюють, що їх чекає розчарування. Обмежені функції, дизайн, низький рівень обладнання, наприклад ручне замикання вікон, механічна коробка передач тощо. Це все негативно впливає і на комфортність автомобіля і на його привабливість.

Jeep Compass

Модель вважається найбюджетнішою серед асортименту Jeep. Однак такій ціні є повне пояснення: авто має проблеми з надійністю та жорсткою конкуренцією в сегменті компактних позашляховиків. Водії постійно мають проблеми з підвіскою, трансмісією CVT, бездротовим модулем управління та витоком води.

Dodge Journey

Автомобіль знято з виробництва у 2020 році. Сімейний кросовер має застарілу платформу, котра і робить автомобіль менш привабливим для сучасних водіїв. А відсутність функцій безпеки та технологій, які зараз вважаються стандартними, однозначно зменшує ціну кросовера.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: