Hyundai представляє свій новий найдешевший автомобіль: перші фото

У рамках спеціалізованого автосалону, який пройде на території Південної Кореї наприкінці червня, відбудеться офіційна презентація нового Hyundai Inster 2025 року. Ця модель, заснована на Casper, стане найдешевшим електрокаром марки. Заявлено, що Inster поставлятиметься на світовий ринок. Однак перелік країн, у яких він буде представлений, поки що не озвучено.

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai поки що обмежилася публікацією кількох тизерних зображень. На них видно, що автомобіль запозичив у Casper кузов. Але, згідно з інформацією, що надходить, електрокар стане трохи більшим за свій прототип (фото: Hyundai). Новинку оснастили круглою головною оптикою і прямокутними задніми ліхтарями. Вони доповнюються світлодіодними вогнями піксельної форми.

Hyundai представляє новий Inster, найдешевший автомобіль корейської марки - перші фото

Компанія Hyundai заявила, що компактний автомобіль встановить нові стандартні в сегменті електрокарів. Зокрема, це стосується використовуваних технологій і функцій безпеки, а також запасу ходу. Останнє побічно вказує на те, що корейська модель буде далекобійною.

Hyundai представляє новий Inster, найдешевший автомобіль корейської марки - перші фото

Очікується, що інтер’єр Inster теж буде витриманий у стилі Casper. На це вказують раніше опубліковані фотографії. Новинка, ймовірно, вийде з одним електромотором малої потужності. З чуток, на зарубіжних ринках Inster продаватиметься за ціною від 21 тисячі доларів, що зробить його одним із найдешевших електрокарів у світі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: