Оновлена Mazda 3 подешевшала: опубліковано ціни та комплектації популярної моделі

Підпишись на нас:

Японська компанія випустила оновлену версію Mazda 3 2025 року, призначену поки що для американського ринку. Автомобіль фактично не змінився порівняно зі своїм попередником. Але він отримав нову базову версію, завдяки якій подешевшав. Нині за японську модель у США просять 25 135 доларів. Як і раніше, автомобіль запропонований у кузовах хетчбек і седан.

Подробиці

Згідно з опублікованою інформацією, зовні Mazda 3 ні в чому не відрізняється від свого попередника. Вона так само відрізняється мінімалістичним виконанням кузова з витягнутою передньою частиною, де розташовується велика радіаторна решітка у формі щита. Тут же розміщуються довгі і порівняно вузькі фари головного світла зі світлодіодним наповненням. А передній бампер доповнюється тонким повітрозабірником.

Оновлена Mazda 3 2025 року подешевшала: опубліковано ціни та комплектації популярної моделі

За замовчуванням автомобіль комплектується 2,5-літровим двигуном, максимальна віддача якого досягає 191 к.с. На вибір з ним пропонуються 6-ступінчасті автоматична і механічна КПП. За доплату можна придбати турбодвигун того ж об’єму, чия віддача доведена до 227 к.с. З цим мотором йдуть автоматична КПП і повний привід, що підключається.

Оновлена Mazda 3 2025 року подешевшала: опубліковано ціни та комплектації популярної моделі

Також Mazda переглянула оснащення топової версії. У ній з’явилася оновлена мультимедіа з підтримкою віддаленого управління «розумного» будинку. На додаток до цього передбачаються клімат-контроль, круїз та інші опції, включно з фірмовою навігацією з картами, оновлюваними в режимі онлайн.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: