KNDS успішно випробувала нову 140-мм гармату для найсучаснішого європейського танку

Knds успішно випробовує нову 140-мм гармату Ascalon на полігоні. Цей ствол має високу вогневу потужність, швидкість і модульність, за одну годину можна змінити діаметр ствола на 120 мм. Ця модульність відкриває нову перспективу для кавалерійських доктрин. Зараз ця 140-мм гармата ще не була встановлена ​​на башті танка, у 2025 році компанія Knds проведе перше випробування повністю встановленої на танк MGCS гармати.

Підпишись на нас:

Вогнева кампанія в травні 2024 року показала чудову потужність стволів калібру 140 і 120 мм, а також снарядів APFSDS.

Програма ASCALON® включає кілька сотень стрільб зі стволів калібру 120 і 140 мм з травня 2022 року по грудень 2025 року. Наступним важливим кроком є ​​випробування стрільби з основного бойового танку у 2025 році.

Інноваційна концепція ASCALON® забезпечує рівень продуктивності, якого не пропонують інші сучасні технології. Вона також пропонує значний потенціал зростання. Як лідер інновацій великокаліберної зброї та боєприпасів, KNDS розробила ASCALON® з відкритою архітектурою, щоб служити основою для спільної розробки платформи бойової зброї в рамках франко-німецької програми MGCS, закладаючи основи для майбутнього стандарту «Європейських танкових гармат та боєприпасів».

KNDS (KMW+NEXTER Defense Systems) є результатом асоціації Krauss-Maffei Wegmann і Nexter, двох провідних європейських виробників військових наземних систем, що базуються в Німеччині та Франції.

KNDS утворює Групу з приблизно 9500 співробітників, оборот у 2023 році склав 3,3 мільярда євро, обсяг замовлень становить приблизно 16 мільярдів євро, а вхідні замовлення – 7,8 мільярда євро. Його продукція включає:

  • основні бойові танки;
  • броньовані машини;
  • артилерійські системи;
  • системи озброєння;
  • боєприпаси;
  • військові мости;
  • обслуговування клієнтів;
  • системи управління боєм;
  • рішення для навчання;
  • рішення для захисту та широкий спектр обладнання.

Формування KNDS є початком консолідації промисловості наземних систем оборони в Європі. Стратегічний альянс між KMW і Nexter підвищує конкурентоспроможність і міжнародні позиції обох груп, а також їх здатність задовольняти потреби своїх відповідних національних армій. Крім того, він пропонує своїм європейським клієнтам і клієнтам з НАТО можливість підвищення рівня стандартизації та оперативної сумісності для їх оборонного обладнання з надійною промисловою базою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: