Офіційно: Jaguar Land Rover випускатиме китайські автомобілі на платформі Chery

Нещодавно з'явилася інформація про те, що концерн Jaguar Land Rover налагодить виробництво китайських автомобілів. Наразі ці дані підтвердив голова правління Chery. Він заявив, що британські автомобілі скоро перейдуть на платформу, яку передасть китайська компанія. Точніше, Jaguar Land Rover налагодить виробництво машин, побудованих на архітектурах M3X та E0X.

Підпишись на нас:

Зазначимо, що перша платформа орієнтована на автомобілі з ДВЗ, друга – на електрокари. Співпраця між британською та китайською компаніями розпочалася ще 2012 року. Jaguar Land Rover надав велику підтримку Chery. Зокрема, британський виробник допоміг китайському створити підвіску, яку останній потім використовував на преміальних автомобілях. Зараз ситуація розгортається в інший бік.

Офіційно: Jaguar Land Rover випускатиме китайські автомобілі на платформі Chery

Компанія Exeed уклала угоду про співпрацю з JLR. Зазначимо, що перша належить Chery, а друга – Tata. Тобто фактично угоду було підписано між китайською та індійською компаніями. Згідно з озвученою інформацією, JLR більше зацікавлений у платформі M3X, оскільки британський виробник активно працює над розширенням модельного ряду гібридних автомобілів.

Офіційно: Jaguar Land Rover випускатиме китайські автомобілі на платформі Chery

Китайська архітектура, наприклад, використовуватиме нову 3-ступінчасту трансмісію, в конструкцію якої вбудовано одразу 2 електродвигуни. Вона підтримує 9 режимів роботи, 11 різних комбінацій передач і забезпечує запас ходу понад 1000 кілометрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: