Xiaomi готує «заряджену» версію SU7, яка конкуруватиме з Porsche Cayenne Turbo GT і Tesla Model S Plaid

Високопродуктивну версію електричного седана Xiaomi SU7 2025 року помітили на трасі Нюрбургринг. Очікується, що "хардкорний" варіант розвиватиме понад 1000 к.с. потужності. Таким чином, автомобіль стане на один щабель із Porsche Cayenne Turbo GT і Tesla Model S Plaid. Нагадаємо, дебют першої машини виробника смартфонів відбувся в грудні минулого року.

Підпишись на нас:

Стандартний SU7 конкурує з Tesla Model 3, причому китайська модель трохи дешевша за “американця”. Флагманський електричний седан оснащений двомоторною системою потужністю 663 к.с. при 838 Н*м крутного моменту. До перших 100 км/год автомобіль розганяється всього за 2,78 секунди. А потужність “хардкорної” модифікації має сягнути 1000 к.с.

Xiaomi готує продуктивну версію SU7, яка конкуруватиме з Porsche Cayenne Turbo GT і Tesla Model S Plaid

Також варто відзначити, що китайський седан отримав ряд зовнішніх змін. Ззаду встановлено досить великий спойлер і фіксоване антикрило. Через те, що скло автомобіля затемнене, не можна точно сказати, скільки посадкових місць розміщено в салоні. Не виключено, що для зменшення ваги машини виробник прибрав другий ряд. Спереду під бампером також є додатковий спойлер. На додачу до цього китайська компанія модернізувала підвіску седана. “Взутий” автомобіль у 21-дюймові легкосплавні диски. У продаж продуктивна версія моделі має надійти у 2025 році, але точні терміни поки що не називаються. Також невідомо, у скільки буде оцінений потужний електричний седан.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: