Sandero отримав топову комплектацію з АКПП і розширеним оснащенням: витрата 5,7 л на 100 км

У модельному ряду Dacia Sandero 2024 року з'явилася нова версія з автоматичною коробкою передач. Найкращий недорогий автомобіль тепер доступний у модифікації Journey. Це найбільш оснащена варіація моделі. Дебют цієї модифікації відбувся приблизно місяць тому, але її продажі почалися тільки зараз. Її вартість становить 16 640 євро або 720 000 грн в еквіваленті.

Підпишись на нас:

Нова комплектація Journey розташована на вершині модельної лінійки автомобіля. З нею машина оснащена 16-дюймовими дисками, світлодіодною оптикою, мультимедійним комплексом із 8-дюймовим тачпадом, датчиком дощу, автоматичним кліматом, центральним замком із ДК, моніторингом “мертвих” зон, передніми та задніми паркувальними асистентами, попередженням про втому водія, контролем тиску в покришках, допомогою під час старту на ухилі, мультикермом із регулюванням за висотою та глибиною, панеллю приладів із багатоінформаційним дисплеєм та іншими опціями.

Dacia Sandero отримав топову комплектацію з АКПП і розширеним оснащенням: він коштує лише 720 000 грн

Автомобіль приводиться в рух за допомогою безальтернативного 1,0-літрового трициліндрового бензинового двигуна. Він розвиває 90 кінських сил потужності при 160 Н*м крутного моменту. У тандемі з агрегатом працюють варіаторна КПП і передньопривідна трансмісія. За заявою виробника, румунська модель розганяється до “сотні” за 13,4 секунди, витрачаючи на кожні 100 км шляху близько 5,7 літрів горючої суміші. Гранична швидкість автомобіля становить 169 км/год.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: