ТОП 5 надійних моделей авто до 5000 доларів

Підпишись на нас:

Одним з найперших критеріїв при вибору авто є його надійність. Яким би не був широким асортимент авторинку, водії мають не такий великий вибір у рубриці “надійність”. Не дивлячись на різні думки, знайти надійне авто на вторинному ринку досить реально.

Renault Logan

Перша модель Renault Logan 2012-2014 років випуску обійдеться менш ніж за $5000. Авто мають мінімальну комплектацію, але пропонують своїм власникам надійний двигун, міцний кузов та стійку підвіску. Але всім водіям рекомендуємо ретельно перевіряти кузов на корозію.

Nissan Almera

Друга модель Nissan Almera має надійний двигун, комфортабельний салон та лаконічний вигляд. Проблем з обслуговуванням авто у його власників не виникає.

Топ-5 надійних моделей авто до 5000 тисяч доларів

Skoda Octavia

Skoda Octavia 2008-2009 років випуску на вторинному ринку коштує до $5000. Авто відрізняється комфортабельним салоном та надійною технічною частиною.

Топ-5 надійних моделей авто до 5000 тисяч доларів
Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze є абсолютно простим авто в обслуговуванні. Авто має надійну технічку “начинку”, а також стійку підвіску. Ця модель пропонується 2008-2010 років і коштує до $5000.

Топ-5 надійних моделей авто до 5000 тисяч доларів
Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 2008-2009 років пропонує комфортабельний салон та надійну технічну базу. Але наголошуємо, що потрібно уважно оглядати машину, адже вона схильна до корозії. Механіка авто не викликає особливих нарікань.

Топ-5 надійних моделей авто до 5000 тисяч доларів
На вторинному ринку є великий асортимент позицій, що можуть задовольнити будь-якого водія. Проте потрібно обов’язково робити ретельний аналіз бажаного авто, щоб не потрапити в неприємну ситуацію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: