На конвеєрі Курганського машинобудівного заводу помічено нове покоління російських панцерників

На конвеєрах Курганського машинобудівного заводу (КМЗ) помічено виробництво бойової машини піхоти (БМП) «Курганець-25».

Підпишись на нас:

Про нову бойову машину свідчить фото, зроблене всередині заводу, на якому новий корпус «Курганця-25» зображений поряд з машинами БМД-4М, які зараз випускаються.

Курганець-25

«Курганець-25», який дебютував під час Параду Перемоги в Москві в 2015 році, являє собою заміну для старих радянських зразків. Однак виробництво транспортного засобу зіткнулося з затримками та невизначеністю, з припущеннями щодо того, чи отримає він широке прийняття російськими військовими.

«Курганець-25» призначений для забезпечення підвищеного захисту, мобільності та вогневої потужності. Він має сучасну цифрову систему управління, покращену броню та систему активного захисту для протидії різним загрозам, у тому числі протитанковим керованим ракетам. Машина оснащена бойовою станцією з дистанційним керуванням, озброєною 30-мм гарматою, спареним кулеметом і протитанковими ракетами.

Розробка «Курганця-25» почалася на початку 2000-х років, зумовлена ​​потребою в новому поколінні бронетехніки, яку можна було б адаптувати для різних завдань, включаючи бойові дії з піхотою, транспортування бронетехніки та командування.

Очікувалося, що початкове виробництво для дослідної військової експлуатації розпочнеться у 2015 році, а повномасштабне виробництво заплановано на 2017 рік.

Збірка цієї нової БМП свідчить про продовження зусиль з модернізації російської військової техніки та підтримки її обороноздатності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: